-
-
Witte Rhone
-
"Les Claux" Domaine Usseglio 2022
€ 35,00€ 35,00Deze wijn is elegant en vol in afdronk
-
Bourgogne Aligoté
Dom. Roux - 2016€ 30,00Deze ronde wijn heeft een subtiele neus met een nuance van exotisch fruit.
Ideaal bij: aperitief, oesters, schelpdieren, garnalen, vissoep, gerookte vis en zachte kazen. -
Bourgogne Chardonnay
Bouchard - 2020€ 30,00Een florale en fruitige wijn met veel elegantie.
Ideaal bij: aperitief, schelpdieren, koude visschotels, paté, gegrilde vis of zachte kazen. -
Chablis Biéville 2020
€ 45,00Zeer fruitige neus met aroma’s van appel, in de mond levendig maar zacht met mooie afdronk.
Ideaal bij: aperitief, oesters, schelpdieren, garnalen, vissoep, gebakken of gegrilde vis en zachte kazen. -
Chablis Premier Cru Biéville 2021
€ 49,00Deze wijn is krachtig met kruidige en fruitige aroma’s.
Ideaal bij: aperitief, oesters, schelpdieren, garnalen, vissoep, voorgerechten in roomsaus, gebakken of gegrilde vis en zachte kazen. -
Chardonnay Bouchard aine et fils 2020
€ 35,00€ 35,00Prachtige goudkleurige en verfijnde wijn met aroma’s van hazelnoot en gegrilde amandelen. Pas na enkele jaren rijping op de fles komt zijn volle rijkdom tot uiting.
Ideaal bij: aperitief, garnalen, schelpdieren, schaaldieren, gebakken of gegrilde vis, paté, ganzelever, voorgerechten in roomsaus en zachte kazen. -
Petit Chablis Biéville 2022
€ 38,00Zeer fruitige neus met aroma’s van appel, in de mond levendig maar zacht.
Ideaal bij: aperitief, oesters, schelpdieren, garnalen, vissoep, gebakken of gegrilde vis en zachte kazen. -
Saint Veran "cave de lugny" 2022
€ 40,00Deze wijn heeft een mooie gele kleur en aroma’s van gedroogde vruchten en viooltjes.
Ideaal bij: garnalen, schelpdieren, vissoep, voorgerechten in roomsaus, gebakken of gegrilde vis en zachte kazen.
-
Witte Rhône wijn
-
Chateauneuf-Du-Pape Domaine Usseglio 2022
€ 55,00ineDeze wijn heeft florale tinten, in de mond mooi rond en aromatisch met een licht houterige tint. Prachtige lange afdronk.
Ideaal bij: aperitief, garnalen, schelpdieren, schaaldieren, gebakken of gegrilde vis, paté, ganzelever, voorgerechten in roomsaus, gevogelte, konijn en zachte kazen.
-
x