-
-
Hoofdgerechten
-
Filet pure met tuingroenten
€ 35,00€ 35,00Filet pure met tuingroenten, champignon- of pepersaus en frieten
Filet pure avec une sauce aux champignons ou poivre et des frites -
Filet pure Rossini
€ 38,00Filet pure Rossini (met ganzelever), groenten en gegartineerde aardappelen
Filet pure “Rossini”(foie d’oie) avec des légumes et gratin dauphinois -
Gebakken lamskroontje
€ 38,00€ 38,00Gebakken lamskroontje met roquefort saus, groentenkrans en gegratineerde aardappelen
Carrè d’agneau avec une sauce roquefort et gratin dauphinois -
Tussenribstuk "Entre-côte"
25,00 €Tussenribstuk met verse béarnaise en groenten, verse frieten
Entre-côte béarnaise avec des légumes et des frites fraiches
-
Filet mignon
€ 26,00Filet mignon met “Tierentijn” mosterdsaus, groentenkrans en kroketten
Filet mignon avec une sauce moutarde, légumes et des croquettes -
Varkenshaasje met jagersaus
€ 23,00Waaier van varkenshaasje met jagersaus, groentenkrans en kroketten
Filet de porc avec une sauce “chasseur”, légumes et des croquettes -
Licht opgevulde eendeborst
€ 25,00Licht opgevulde eendeborst met appeltjes en gegarneerd met een groentenkrans
Filet de canard farcie aux pommes, avec bouquetière de légumes -
Gebakken Roodbaarsfilet
€ 23,00Gebakken roodbaarsfilet op een bedje van spinaziepuree met groenkrans
Rouget sur une lit de purée d’epinard et des legumes -
Gegratineerde kabeljauwfilet
€ 25,00Gegratineerde kabeljauwfilet met mornaysaus, groentenkrans en puree
Filet de Cabillaud gratiné avec une sauce mornay, des légumes et du purée -
Gebakken verse zalm
€ 25,00Gebakken verse zalm met groentenkrans, preisaus en kroketten
Saumon cuit avec une sauce au poireaux et des croquettes -
Gebakken zeetong
€ 35,00Gebakken zeetong “dugleré” met groentenkrans en puree
Sole “dugleré” avec des légumes et purée
-
x