• Hoofdgerechten

    • Filet pure met tuingroenten

      € 35,00
      € 35,00

      Filet pure met tuingroenten, champignon- of pepersaus en frieten
      Filet pure avec une sauce aux champignons ou poivre et des frites

    • Filet pure Rossini

      € 38,00

      Filet pure Rossini (met ganzelever), groenten en gegartineerde aardappelen
      Filet pure “Rossini”(foie d’oie) avec des légumes et gratin dauphinois

    • Gebakken lamskroontje

      € 38,00
      € 38,00

      Gebakken lamskroontje met roquefort saus, groentenkrans en gegratineerde aardappelen
      Carrè d’agneau avec une sauce roquefort et gratin dauphinois

    • Tussenribstuk "Entre-côte"

      25,00 €

      Tussenribstuk met verse béarnaise en groenten, verse frieten

      Entre-côte béarnaise avec des légumes et des frites fraiches

       

    • Filet mignon

      € 26,00

      Filet mignon met “Tierentijn” mosterdsaus, groentenkrans en kroketten
      Filet mignon avec une sauce moutarde, légumes et des croquettes

    • Varkenshaasje met jagersaus

      € 23,00

      Waaier van varkenshaasje met jagersaus, groentenkrans en kroketten
      Filet de porc avec une sauce “chasseur”, légumes et des croquettes

    • Licht opgevulde eendeborst

      € 25,00

      Licht opgevulde eendeborst met appeltjes en gegarneerd met een groentenkrans
      Filet de canard farcie aux pommes, avec bouquetière de légumes

    • Gebakken Roodbaarsfilet

      € 23,00

      Gebakken roodbaarsfilet op een bedje van spinaziepuree met groenkrans
      Rouget sur une lit de purée d’epinard et des legumes

    • Gegratineerde kabeljauwfilet

      € 25,00

      Gegratineerde kabeljauwfilet met mornaysaus, groentenkrans en puree
      Filet de Cabillaud gratiné avec une sauce mornay, des légumes et du purée

    • Gebakken verse zalm

      € 25,00

      Gebakken verse zalm met groentenkrans, preisaus en kroketten
      Saumon cuit avec une sauce au poireaux et des croquettes

    • Gebakken zeetong

      € 35,00

      Gebakken zeetong “dugleré” met groentenkrans en puree
      Sole “dugleré” avec des légumes et purée

x