Aan het fornuis staat chef Luc Van Hulle,
Luc weet wat klanten verwennen is. Hij werkt alleen met dagverse ingrediënten. De Franse keuken heeft hij een eigen toets gegeven en mag je gerust een eigen Vlaamse gastronomie noemen. Verrassende gerechten bekoren elke gast. Zijn vaste en bekende kaart vult hij regelmatig aan met overheerlijke seizoensaanbiedingen.
– Luc Van Hulle, oud student Hotelschool Koksijde 1983 –
Geniet culinair in de schaduw van het Gravensteen.
Dit klein maar fijn en gezellig restaurant ligt in het hart van één van de oudste wijken van Gent. Het “Patershol” wordt wel eens het culinair hart van Gent genoemd. De wijk is zo authentiek gebleven en heeft nog een echt volkse ziel.
Deze bijzonder mooie plek is echt een getuige van het middeleeuwse Gent van weleer. De wijk het Patershol is niet alleen van heinde en ver bekend voor zijn gezellige straatjes en steegjes, maar ook voor zijn heerlijke gastronomie.
Restaurant ’t Klaverblad laat je genieten van (h)eerlijke Vlaamse gastronomie.
Restaurant ’t Kaverblad is en blijft bekend voor iedereen die heerlijk wil genieten in een uniek kader. Het staat tevens ook bekend voor zijn attente en joviale bediening… een echte aanrader.