• MENU ’T KLAVERBLAD
  • ***********************
  • Huisgemaakte kroketten van fazant met een
  • “Fine Champagne” sausje
  • Of
  • Carpaccio van Hert met zijn garnituur
  • Of
  • Luxe assortiment ’t klaverblad  
  • 5 verschillende gerechtjes ( 5 € suppl.)
  • **********
  • Gegratineerd koolvishaasje met een wortelstoemp vergezeld van een preisausje
  • Of
  • Tomahawk van het varken “Archiduc” , gegratineerde aardappelen en groenten
  • Of
  • Hazerugfilet “Harlequin” met zijn wildgarnituur en kroketten (8€ suppl.)
  • **********
  • Huisgemaakte moelleux en huisgemaakt frambozenijs
  • Of
  • Assortiment van kaas met perenstroop (8€ suppl.)
  • Of
  • Irish koffie (3€ suppl.)
  • *****************
  • 43 € per persoon
  • Met aperitief, aangepaste wijnen naar believen
  • (tijdens de maaltijd) 65 € per persoon