- MENU ’T KLAVERBLAD
- ***********************
- Huisgemaakte kroketten van fazant met een
- “Fine Champagne” sausje
- Of
- Carpaccio van Hert met zijn garnituur
- Of
- Luxe assortiment ’t klaverblad
- 5 verschillende gerechtjes ( 5 € suppl.)
- **********
- Gegratineerd koolvishaasje met een wortelstoemp vergezeld van een preisausje
- Of
- Tomahawk van het varken “Archiduc” , gegratineerde aardappelen en groenten
- Of
- Hazerugfilet “Harlequin” met zijn wildgarnituur en kroketten (8€ suppl.)
- **********
- Huisgemaakte moelleux en huisgemaakt frambozenijs
- Of
- Assortiment van kaas met perenstroop (8€ suppl.)
- Of
- Irish koffie (3€ suppl.)
- *****************
- 43 € per persoon
- Met aperitief, aangepaste wijnen naar believen
- (tijdens de maaltijd) 65 € per persoon