MENU  ’ T KLAVERBLAD

************************

Huisgemaakte kroket van gerookte zalm en verse zalm met bieslook

Of

De echte “Vitello Tonato”

Of

Huwelijk van scampi’s en gandaham op een bedje van gesmoord witloof vergezeld van een sabayon van Gentse “Tierentijn” graan mosterd

******************

Tomahawk van het varken met een portosaus,  gebakken krielaardappelen en groenten

Of

Gebakken kabeljauwhaasje op een bedje van stoemp met spek en prei, vergezeld van een witte wijnsaus en bieslook olie ( 5 € suppl.)

Of

Pavé van kalkoen met gegratineerde aardappelen, champignonssaus en groenten

*****************

 

Huisgemaakte moelleux met vers baileys ijs

Of

Assortiment van kaas met perenstroop (5€ suppl.)

Of

Irish koffie (3€ suppl.)

 

****************

36 € per persoon

*****************

Met aperitief, aangepaste wijnen naar believen

(tijdens de maaltijd )

56 € per persoon